Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا،جلسه دفتر سیاسی حزب اعتماد ملی عصر شنبه دهم خرداد با حضور علی مطهری، به‌عنوان میهمان نشست برگزار شد.

حزب «اعتماد ملی» تصمیم گرفت که پس از پایان مجلس دهم و به‌ واسطه قدردانی از زحمات نمایندگان، از یک نفر از آنان که سمبل آزادگی است، تقدیر کند که با درنظرگیری فاکتورهای مختلف، علی مطهری انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

مطهری در این نشست با بیان اینکه قرار نبود به اینجا برسیم اما باید تدبیر و درمان کرد، گفت: اشکال این است که مردم تا حد زیادی از صحنه خارج شده اند و علت صراحت شورای نگهبان در رد صلاحیت های این دوره که بعضا فقط به خاطر اظهار نظرهای افراد بود این بود که احساس می‌کردند مردم در این دوره خیلی حساسیتی نسبت به موضوع ندارند. آنها در دور قبل هم بدشان نمی‌آمد من و امثال من را رد کنند، اما نگران عکس‌العمل مردم بودند.

وی افزود: ولی در دور گذشته شور و شوق مردم باعث شد رد صلاحیت نکنند. اما این بار احساس کردند اکثریت حضور ندارند و حساسیتی هم ندارند.

مطهری با طرح این پرسش که چرا مردم نیامدند و حساسیت نداشتند، اظهار کرد: من تا حد زیادی به مردم حق می‌دهم. وقتی می‌بینیم مجلس چندان کاره‌ای نیست و تصمیمات در جای دیگری گرفته می شود طبیعی به نظر می‌آید که شرکت نکنند. سیاسیت طرف مقابل هم عامدانه این بود که مردم شرکت نکنند و مجلس مورد نظرشان تشکیل شود.

تصاویر | چهره‌های سیاسی حاضر در تجلیل «اعتماد ملی» از علی مطهری

مجمع لوایح FATF  را عمدا تصویب نکرد که وارد لیست سیاه شویم

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بعد از مسائل بنزین برای مردم مسجل شد مجلس کاره‌ای نیست. یا درباره FATF مجلس لوایح را تصویب کرد اما به راحتی مجمع آنقدر نگه داشت تا مهلت ما تمام شد و وارد لیست سیاه شدیم. مردم می بینند مجلس در مسایل اصلی موثر نیست از این رو تا حدودی باید به مردم هم حق بدهیم.

مطهری با بیان اینکه چرا مجلس از جایگاهش پایین آمد؟ گفت: این بستگی به رفتار نمایندگان و رئیس مجلس هم داشت و دارد. چرا شورای هماهنگی سران قوا تشکیل شد، پس مجلس چه کاره است؟ یا جایی‌که اعلام می‌شود مجمع تشخیص مصلحت باید به لحاظ انطباق با سیاست های کلی نظام مصوبه مجلس را بررسی کند این خلاف قانون اساسی است. باید مقاومت می شد. مصوبه پالرمو و FATF را نگه داشتند.

وی ادامه داد: اینها را باید حل کنیم. برویم با رهبری هم صحبت کنیم. اینطوری نمی شود کشور را اداره کرد، زیرا جایگاه مجلس روز به روز سقوط خواهد کرد.

مطهری ادامه داد: خانم سلحشوری را برای دلداری به مادران کشته شدگان حوادث آبان احضار می‌کنند، هیات رییسه مجلس سکوت می کند. یا آقای صادقی را برای یک حرف حکم زندان می‌دهند و هیات رئیسه ساکت است.    

نماینده پیشین مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: یا در مورد دستگاه قضایی می توانیم بگوییم مستقل است؟ همین قانون با نواقصش را هم اجرا کنند ایده‌آل است.

مطهری افزود: حال چرا مدام دست و بال مجلس را می بندند؟ چون گروهی فکر می کنند اینطور بهتر می شود نظام را حفظ کرد در صورتی که این اشتباه است.

فاسد نباید در مجلس باشد ولی قشر متجدد باید نماینده داشته باشند

نماینده پیشین مجلس اظهار کرد: قشر متجدد و سهل انگار به دین هم باید نماینده داشته باشند. بله فاسد اخلاقی و مالی نباید در مجلس باشد اما عقاید مختلف باید در مجلس حضور داشته باشند.

مطهری تاکید کرد: ۹۵ درصد کار را می کنند و به مردم می‌گویند حالا بیایید بین این دو تا انتخاب کنید. فکر می‌کنند دارند خدمت می‌کنند به نظام.

وی با اشاره به اینکه خود رهبری می فرمایند مخالف باید آزاد باشد حرفش را بزند، گفت: این روش‌های فعلی درست نیست. راه حل، بازگشت مردم به عرصه است. این آگاهی بخشی‌ها و حرف زدن ها مهم است.

مطهری افزود: اگرهر کسی را به خاطر اظهار نظر بگیریم،  ارزش نظام را پایین می آورده‌ایم. ریشه نظام محکم و در ایمان اسلامی مردم است. اینطور نیست که با یک بادی بلرزد. نترسید. هر نهادی باید در جای خودش باشد.   

وی با تاکید بر اینکه این روندها باید اصلاح شود، افزود: روش شورای نگهبان منجر به اختناق شده است. به من گفتند بنویس اشتباه گفته‌ام. اما نگفتم. نخواستم این رویه جا بیفتد.

در پایان این نشست با اهدای لوح سپاس از صراحت علی مطهری در دفاع از حقوق مردم تقدیر به عمل آمد.

در این نشست، الیاس حضرتی قائم مقام حزب اعتماد ملی، اسماعیل گرامی‌مقدم، مازیار بالایی، محمدجواد حق‌شناس و ابراهیم امینی ضمن اشاره به اقدامات و اظهارات حق‌طلبانه علی مطهری در طول سه دوره نمایندگی مجلس، شرح مسایل روز را در دستور جلسه دفتر سیاسی حزب، قرار دادند.

کد خبر 516404 برچسب‌ها مجمع تشخیص مصلحت پولشویی علی مطهری مجلس شورای اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مجمع تشخیص مصلحت پولشویی علی مطهری مجلس شورای اسلامی اعتماد ملی علی مطهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۲۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای آزادی سه گروگان، می‌خواهم وارد مجلس شوم /به هیچ وجه از مجلس خودرو نخواهم گرفت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجتبی زارعی، نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در حوزه تهران در برنامه «بهارستان دوازدهم»، از عملکرد مجلس یازدهم انتقاد کرد. بخشی از گفتگوی وی را در ادامه به نقل از خبرگزاری دانشجو می خوانید.

* شفافیت به جز حوزه امنیت ملی اگر در سایر امور نباشد اساسا آن نمایندگی چه سودی دارد؟ این نمایندگی را نوعی نمایندگی رانت خواهانه و فرصت طلبانه می‌دانم.

* چگونه است که یک نماینده آرای خود را شفاف نمی‌کند؟ اگر من شفاف نباشم لایق نمایندگی نیستم.

* درست است که ما کار حزبی نداریم تا احزاب زمینه شفافیت را فراهم کنند و مسئولیتی را بپذیرند؛ اما اگر مسئولیتی را نپذیرفتند آیا یک نماینده حق دارد در رفتارهای خود در تقنین و نظارت و خود نمایندگی دست به محافظه کاری و پنهان کردن رای بزند؟ این پذیرفتنی نیست.

* در تمام حوزه ها به جز امنیت ملی، شفافیت را دنبال خواهم کرد و تمام آبروی خودم را برای این کار خواهم گذاشت.

* برای آزادی سه گروگان می‌خواهم وارد مجلس شوم و این گروگان ها باید از مجلس آزاد شوند. مجلس این توان را دارد که این گروگان ها را آزاد کند.

* گروگان اول «ایران» است که به گروگان دیوان سالاری درآمده است؛ دیوان سالاری که پهلوی را به گروگان گرفته بود و نهایتا خود گروگان و گروگان گیر با هم از بین رفتند.

* دوم «نظارت» به گروگان درآمده است از سوی برخی گروه ها و اصلاح طلبان و اصولگرایان.

* سوم خود «نمایندگی» است؛ مجلس «نمایندگی» را به گروگان درآورده است.

برخی فقط شب انتخابات دنبال رای مردم هستند

صالح اسکندری، دیگر نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در حوزه تهران بود که در برنامه «بهارستان دوازدهم»، به انتقاد از عملکرد مجلس یازدهم پرداخت. اظهارات اسکندری به شرح زیر است:

* کل شهدای ما ۲۵۰ هزار نیست اما در جاده‌ها ۹۰۰ هزار تلفات می‌دهیم، آیا نمانیده‌ای که حامی این شرایط است عندالله پاسخگو است؟

* به هیچ وجه از مجلس خودرو نخواهم گرفت، مردم از این مسئله ناراحتند، چرا مردم باید در صف باشند اما من نماینده بدون اولویت بندی ماشین بگیرم؟ اگر قانونی است این قانون غلط است و قابل اصلاح.

* نماینده مجلس که ماشین شخصی دارد نباید ماشین بگیرد، باید بخاطر مردم و انقلاب ماشین نگیرم.

* صیانت از فضای مجازی را امری لازم می‌دانم اما تقلیل آن به فیلتر کردن چند شبکه مجازی اشتباه است.

* برخی‌ها فکر می‌کنند فقط شب انتخابات باید به دنبال رای و مردم باشند.

* مشارکت در همه حوزه‌هاست. امروزه مسئله کارآمدی دولت‌ها مشارکت است، به فرموده رهبر انقلاب تشکیلات تراز تشکیلاتی است که یک کانال کشی فکری برای مردم تشکیل دهد.

* این که رهبری می‌فرمایند قله نزدیک است، ایشان مردم را همراه خود به سمت قله هدایت می‌کند.

* برای آینده، هر کشوری در حال برنامه‌ریزی است، تصویر سازی برای آینده بسیار مهم است

* اولویت مجلس دوازدهم از نظر بنده معیشت مردم است. وظیفه نمایندگان تسهیل مردم معیشت مردم است.

* باید کمیسیون شوراها را تغییر نام دهیم و کمیسیون آینده تشکیل دهیم.

* اولویت‌های اصلی در حوزه معیشت به روزهای پایانی مجلس موکول می‌شود.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904393

دیگر خبرها

  • صالحی‌امیری‌ها چگونه جامعه را وارد سیاه چاله می‌کنند؟
  • برای آزادی سه گروگان، می‌خواهم وارد مجلس شوم /به هیچ وجه از مجلس خودرو نخواهم گرفت
  • تب و تاب لیست‌های انتخاباتی در واپسین ساعات مجاز تبلیغات
  • ۲۰ ساعت تا پایان تبلیغات/لیست‌ها پشت خط ماراتن ۲۱ اردیبهشت
  • جعفری: تراکتور باید در جام حذفی قهرمان شود
  • پورمحمدی: گفتند شما بخورید و بخوابید، لیست شانا رأی می‌آورد /شنیدم ۴، ۵ نفر در دولت تصمیم نهایی را می‌گیرند /رائفی‌پور بیکار است، قالیباف زرنگ!
  • اسلامی: داوطلبانی وارد مجلس می‌شوند که بالاترین رأی را کسب کنند
  • نمایندگان مرحله دوم تهران با ۵۰-۶۰ هزار رای وارد مجلس می‌شوند
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه کاره انتخابات را تمام کنیم